De Bambi sweater van Givenchy

Na Kenzo’s tijger sweater en de rottweiler van Givenchy is er een nieuwe it-sweater in modeland. We hebben het natuurlijk over de Bambi sweater van –hoe kan het ook anders- modehuis Givenchy. Deze sweater staat in de spotlight dit seizoen en is een geliefd én gewild item voor elke fashionjunk.

Fashion Weeks

Op de Fashion Weeks afgelopen september maakte Bambi al zijn intrede.  Gespot door de streetstyle fotografen en gedragen door bloggers en stylisten. We konden er deze winter niet omheen.

Dé sweater

De Bambi sweater zoals deze in de modemond wordt genoemd wordt gekenmerkt door een print van ons favo Disney dier aan de linkerkant en een vrouw aan de rechterkant. De vrouw is iets minder goed te zien aangezien de print van Bambi overheerst.

De Bambi sweater van Givenchy. Lees hier alles over de Bambi Givenchy it-sweater van het moment. Laat je inspireren door de nieuwe fashion musthave!

Rechts: Bambi Primark sweater look a like 12 euro.

Prijs

Maar goedkoop is Givenchy’s Bambi niet! De sweater kost 850 euro en was binnen no time uitverkocht op luxe webshop Netaporter. Gelukkig zijn er ook betaalbare look- a- likes verkrijgbaar bij Primark voor maar 12 euro, hoe cool is dat! Primark is menig modeketen voor en laat pas echt zien wat straight from the catwalk betekent. De sweaters waren binnen no time uitverkocht en zijn een leuke vervanging voor Givenchy’s exemplaar.

De Bambi sweater van Givenchy. Lees hier alles over de Bambi Givenchy it-sweater van het moment. Laat je inspireren door de nieuwe fashion musthave!

Links: Givenchy voor 850 euro en rechts Primark Bambi sweater voor 12 euro.

Celebs

Anna Dello Russo, Carine Roitfeld en celebs als Amanda Seyfried en Lily Collins werden al gespot met Disney’s favoriete hertje. Maar ook de kleintjes die nog geen besef hebben van haute couture worden in de watten gelegd. Zo kregen Kim Kardashian en Kanye West een custom made mini Givenchy Bambi sweater toegestuurd voor dochertje North West. En dan ook nog met een handgeschreven briefje erbij van creative director Ricardo Tisci! Need we say more?