Funny Find: Lego sloffen

Geen buitenschoenen maar geweldige binnen schoenen zijn –hoe-kan-het-ook-anders sloffen! En wie is er niet gek op heerlijk warme sloffen tijdens koude dagen! Hoewel we momenteel nog in een hittegolf zitten, spotte onze redactie deze geweldige Lego sloffen voor het aankomende koude weer! Dus heb je een passie voor Lego en ben je allergisch voor koude voeten? Dan zijn deze sloffen misschien iets voor jou. Ze zijn in ieder geval té leuk!

Grappige Lego sloffen. Bekijk hier sloffen in de vorm van Lego blokken. Ontdek hier alles over en bekijk deze grappige sloffen hier van Lego.

Deze blokkige Lego sloffen hebben de vorm van lompe bakstenen, maar zijn ideaal voor in huis en houden je voetjes lekker warm. De Lego sloffen zijn een one size fits all dus maar hopen dat je ze past. De sloffen zijn gemaakt van 100% polyester en moeten op de hand worden gewassen. Tip: Behandel alleen de plekken waar een vlek op zit.

Hebben? De sloffen zijn verkrijgbaar in rood en blauw en kosten omgerekend zo’n €20 euro. Hier alvast een grappige video over deze it-sloffen! De sloffen zijn te koop via Thinkgeek.com.