Funny find: Emoji sneakers ze bestaan!

Hier zit een luchtje aan, maar het is waar: poepschoenen bestaan! Althans als we uitgaan van betabrand.com, waar je deze sneakers kunt bestellen. Het gaat om sneakers voorzien van het poep emoji-icoontje op je Whatsapp toetsenbord. Een do of een don’t?

Voor ongeveer 57 euro kun je de sneakers kopen voorzien van het bruine emoji icoontje. Het moet wel je stijl zijn, want wees eerlijk: fris ziet het er niet uit wél grappig! Je moet deze sneakers echt met een korreltje zout nemen, want we kunnen ons voorstellen dat je hier niet mee aankomt op een sollicitatiegesprek of stijlvol diner… of toch wel?

Polsbandjes materiaal

De schoenen zijn erg licht van gewicht en zijn gemaakt van Tyvek, een synthetisch materiaal die als papier aanvoelt. Tyvek wordt vaak gebruikt als basismateriaal voor festival polsbandjes, maar ook bij enveloppen. Het materiaal scheurt niet en is vloeistofdicht. Het fijne van het Betabrand ontwerp is het feit dat de schoenen waterdamp doorlatend zijn.

Print

Het leukste aan het materiaal is dat je de mogelijkheid hebt om de leukste prints op de schoenen te laten afdrukken via de printer! De poep emoji high top sneaker is de eerste sneakerin de Light Wing Franklin serie.

Geschreven door Aminanta Minte