Musthave 2014: Hoge plateauschoenen H&M

Plateauzolen: hate them or love them! Maar dat ze onderdeel uitmaken van de aankomende herfstmode is in ieder geval zeker. Deze grove punky -achtige schoenen zien we steeds meer verschijnen in het straatbeeld. Hoewel je ze eerst altijd in de alternatieve/vintage winkels vond, zie je ze nu op grote schaal verschijnen bij verschillende highstreet ketens als Zara, Topshop en H&M. Deze plateauzolen maken onderdeel uit van de nieuwe collectie van H&M en zijn momenteel te shoppen bij de Zweedse modeketen!

Nieuwe plateau schoenen van H&M voor de herfst/winter van 2014: een echte musthave. Bekijk hier deze H&M plateau schoenen voor de herfst/winter 2014.

Black baby 

Deze hoge plateauzolen komen uit de Divided lijn van H&M en zijn afkomstig uit de nieuwe collectie. Stoer, grof en cool: deze schoenen zijn voorzien van metalen gespen aan de zijkant van de schoenen en hebben een rubberen zool met daarin bling bling glitters verwerkt. De schoenen hebben een hak van 9,5 centimeter en een plateauzool van 3 centimeter. Prijs € 34,95.