Musthave 2013: Hogan sneakers

Sneakers zijn dit voorjaar niet weg te denken uit het straatbeeld en zijn geschikt voor bijna elke outfit. Ook zijn sneakers ideale schoenen voor zowel de winter als de zomer: ze kunnen eigenlijk het hele jaar door worden gedragen.  Kortom, dé absolute musthave  voor je schoenenkast!

Hogan sneakers Musthaves 2013: Hogan sneakers. Lees hier alles over de Hogan sneakers, de musthaves van 2013. Maar ook mode, fashion en andere sneakers vind je hier.

Hogan is onderdeel van het superluxe label Tod’s en houdt zich aan dezelfde kwaliteitsnormen als het bekende modehuis. Daarom weet Hogan als geen ander hoe de perfecte sneaker eruit moet zien: modern met een elegante twist. Dat sneakers tot de garderobe behoren van elke fashionista maakt Hogan nog eens duidelijk door met een geweldige collectie te komen die je alleen maar wilt hebben, hebben en nog eens hebben! Daarom komen ze dit jaar wel met een hele speciale sneaker, namelijk eentje geheel in een zachte perzikachtige pastelkleur. De sneakers zijn bezaaid met pailletten en geven kleur aan je outfit.  Ideaal om toe te voegen aan jouw lente garderobe. Creëer binnen no time een supervrouwelijke look met deze sneakers van Hogan.

Metallic Hogan sneakers Musthaves 2013: Hogan sneakers. Lees hier alles over de Hogan sneakers, de musthaves van 2013. Maar ook mode, fashion en andere sneakers vind je hier.

Ben je niet zo van de pailletten en zijn deze sneakers jou net wat te tuttig? Geen probleem want voor de stoere shoejunks onder ons is er ook een metallic variant. De metallic trend is een schoenentrend die we veel gaan zien aankomende lente en zomer. Perfect voor een casual stoere look. Style af met een skinny jeans, getailleerd blazertje en hobo bag voor de ultieme city look. Goedkoop zijn ze niet! Deze sneakers kosten maar liefst 269,95 euro. Een koopje voor sommigen, een rib uit het lijf voor anderen.