Ancient Greek Sandals: musthave voor je garderobe!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: sandalen zijn hot! En dan komen bepaalde merken pas echt in de spotlight. Al gehoord van Ancient Greek sandalen? Je raadt het al: sandalen voorzien van een mythische touch en geïnspireerd op de Griekse beeldhouwkunst. Ideaal voor de zomer van 2014 en ideaal voor de echte Sandalenjunk!

Ancient Greek Sandals: musthave voor je garderobe! Lees hier alles over de sandalen van Ancient Greek Sandals: musthave voor 2014. Ontdek ze hier.

Designersduo Christina Martini en Nikolas Minoglou’s lijn van handgemaakte lederen sandalen combineren traditioneel vakmanschap met eigentijds design. Door een gedeelde passie namelijk de oude Griekse beeldhouwkunst en mythologie ontstond het label Ancient Greek Sandals. Denk aan gladiator-achtige designs, soepel leer, heel veel straps en details van zilveren vleugels en veters van touw. De zomercollectie zit er vol mee en past perfect in de schoenentrends van dit seizoen. Hebben? De pareltjes van Ancient Greek Sandals zijn verkrijgbaar via de webshop van het label.