Kerstcollectie Supertrash 2013

De Sint is nog maar nauwelijks in het land, maar in ons kleine kikkerlandje wordt al volop aandacht besteed aan de aankomende kerstdagen. Net als vele labels die momenteel hun kerstcollectie introduceren. Eén van die merken is Supertrash die met een glimmende Xmas collectie komt.

Collectie

De collectie bestaat onder andere uit pumps, mooie jurkjes, accessoires en fake fur. Een chique collectie die ook in 2014 gezien mag worden! Je kunt het zo glamorous maken als je zelf wil. Ga voor een pailletten jurkje, one shoulder model of stoer metal. Maar ook een elegante jumpsuit is een goede vervanger voor de Little Black Dress. Combineer met een stijlvolle clutch of lange oorbellen en voilà je bent klaar voor het kerstdiner.

Schoenen

Op het gebied van schoenen kun je het zo gek maken als je wil. Ga dit jaar voor opvallende combinaties zoals een LBD met een paar stoere bikerboots. Of draag een maxi dress met een faux fur gilet en een paar booties versierd met strik. Laat je inspireren, de keus is eindeloos!

Kerstcollectie Supertrash 2013. Alles over de kerstcollectie Supertrash 2013. Ontdek alle musthaves en trends voor de feestdagen. Laat je inspireren.