Do it yourself: Design je eigen Uggs!

Met dit koude weer verlang je natuurlijk naar een paar warme boots. De kans dat je dan je Uggs uit de kast trekt is enorm groot! Maar net als je denkt dat Uggs echt niet meer kunnen, komen ze met een super origineel concept: Ugg By You. Via de site kun je nu een paar Uggs designen helemaal naar jouw eigen smaak. Dus ben je nog opzoek naar een paar originele boots, sla een bezoek aan de Uggs webshop zeker niet over.

Hoe werkt het?

Aan de hand van verschillende kleurcombinaties creëer je binnen no time je eigen Uggs. Je kunt kiezen uit twee modellen, namelijk het Classic Short model en de Fluff Flip Flop pantoffel. Dus zowel buiten als binnen kun je lopen op een paar Uggs customized by you. Hoe cool is dat! Het duurt ongeveer 3 tot 5 weken voordat je je eigen Uggs binnen hebt. Het leuke is verder dat je op de site ook het ontwerp van anderen kunt bezichtigen. Zo kun je genoeg inspiratie opdoen.

Iets voor jou? Dan is het ook goed om alvast de prijzen te weten. De prijzen voor het Classic Short model beginnen vanaf $220 dollar en voor de pantoffels is dat vanaf $110 dollar.

Nederland next?

Helaas wordt deze functie vooralsnog alleen in de States aangeboden en moeten we nog even wachten op de Nederlandse versie. Wij houden jullie op de hoogte!