Musthaves: Nieuwe Nike sneakers

Sneakers blijven op de een of andere manier één van dé musthaves voor je schoenenkast. Hoewel je kunt gaan voor de dure design merken, zijn er veel sneaker liefhebbers die nooit afstand zullen nemen van Nike. En dat is terecht want het merk komt telkens weer opnieuw met geweldige designs of technieken die de schoenen interessant blijven houden. Ben je opzoek naar speciaals? Dan hebben we hieronder een opsomming gemaakt van een 3 Nike sneakers die niet mogen ontbreken in je collectie.

Nike Kobe 8 Elite 

Jawel, er staat weer een Nike Kobe 8 Elite release aan te komen. In de VS liggen ze vanaf vandaag in de winkel. Ze zijn zeer zeldzaam en het is dus niet gemakkelijk om aan een paar te komen. De kleur groen is overigens weergaloos en past wat ons betreft precies bij de huidige trends waar groen en neon groen een belangrijke rol in spelen. De limited edition verpakking slaat werkelijk alles. Een doorzichtige doos waar de sneakers met de zool tegen elkaar aan hangen. Deze mag je eigenlijk niet missen als je een Nike fan bent. Ben je een collector dan kun je ze ook als kunstobject in de doos laten. Hoewel je ze in Europa en dus ook in ons kikkerlandje niet snel zult tegen komen kun je ze wel bestellen op eBay. Voor ongeveer 160 euro heb je ze in je kast staan.

Nike Air Max 

Dit blijft werkelijk een pracht sneaker! Het belangrijkste kenmerk van de Nike Air Max 1 Hyperfuse is de unieke overlap tussen de verschillende materiaal lagen. Geen stiksels dus. Dit idee stamt uit het jaar 2011 waarin ontwerpers van Nike met de ‘Tales from the Kitchen’ geanimeerde video kwamen waarin o.a. uitleg werd gegeven over de naadloze sneakers die door het Hyperfuse materiaal, een volledig nieuw uiterlijk kregen. Zelfs twee jaar na het debuut van de Air Max 1 Hyperfuse, blijft Nike de schoen ontwikkelen in verleidelijke kleurstellingen, zoals deze Hyper Blue / Totaal Crimson kleuren die sinds kort te koop zijn op de Amerikaanse markt. Als je ze kunt bemachtigen ben je een held. We hebben ze hier nog niet gezien.

Nike Air Safari Musthaves: Nike Air Max sneakers. Lees hier alles over Nike sneakers, Nike Air Max en Nike Air sneakers. Bekijk deze musthaves hier!

Het is 2013 en we horen eigenlijk nauwelijks iets over iconische prints van Nike. En dat terwijl prints zo populair zijn. Tijd dus voor een nieuwe Nike Air Safari. Maar helaas, nog even geduld want binnenkort komen er pas meer nieuwe Nike Air Safari VNTG kleuren en prints op de markt waaronder deze nieuwe zwarte Night Stage en Pure Platinum versie. En dat is een primeur. De randen van de zool zijn fel geel maar verder is de schoen in lijn met de tijdloze elegantie van klassiek zwart / wit. Deze eerste foto’s doen vermoeden dat dit een van de eerste versies is die op de markt zal komen. We wachten het nog even af, maar dat dit een klassieker is in een nieuw jasje is zeker. Een prachtig paar sneakers die liefhebbers van prints zeker moeten aanschaffen.

Street style

Ook op straat spotten we tal van Nike liefhebbers. Nike ontwerpt sneakers die tegenwoordig goed te combineren zijn met diverse looks en outfits. Ook modebloggers blijken fan te zijn van deze sportieve gympen. Geen wonder dus dat Nike een vaak gedragen item bleek te zijn op de Fashion Weeks van 2013. De street style foto’s van Vogue zeggen genoeg! Ook zijn Nike Air Max sneakers een mode trend van 2013. Jong of oud, Nike sneakers zijn een blijvertje!