Disney brengt Assepoester’s glazen muiltjes tot leven

Toen we de trailer van Disneys Assepoester zagen, waren we eigenlijk gefocust op maar een ding: de glazen muiltjes.

Glazen muiltjes

De film, die pas vanaf maart 2015 in de bioscopen draait, is de moderne versie van de Disneyfilm uit 1950 en komt van het gelijknamige sprookje van Charles Perrault. In de trailer zien we bekende gezichten bijkomen: Helena Bonham Carter, die op de een of andere manier altijd de meest vreemde rollen aanneemt. In deze film speelt ze de goede film.

De echte Downton Abbey fans zullen Lily James aka Lady Rose en Sophie McShera – Daisy – direct herkend hebben. Ook voor Game Of Thrones acteur Richard Madden is een leuke rol weggelegd: hij mag de prins spelen.

Disney brengt Assepoester's glazen muiltjes tot leven. Alles over Walt Disney die de glazen muiltjes van Assepoester tot leven gaan brengen. Lees nu.

Swarovski

Terug naar de schoenen: mooier hadden we ze niet kunnen maken. Disney heeft zichzelf weer eens overtroffen. Maar met Swarovski kristallen kun je moeilijk een schoen verpesten!

Maison Martin Margiela 

Vorig jaar ontwierp Martin Margiela een paar glazen muiltjes die ons direct aan Assepoester deed denken. Het bijzondere aan dit ontwerp was dat ze niet per paar, maar per stuk werden verkocht: juist ja, helemaal in de stijl van Cinderella!