Hermès riem prijs

Naast de tassen zijn de riemen van modehuis Hermès net zo gewild. Naast een Birkin of een Kelly bag gaan we tegenwoordig net zo graag voor een Palladium H Buckle riem of een Hermes Collier de Chien design. Populair! Dat zijn ze zeker, aar weet je eigenlijk wel wat de prijs is van zo’n echte Hermes riem.

Palladium H Buckle riem

Je kent ze wel: die riemen met de letter H, officieel de Palladium H Buckle belt zouden werknemers zeggen van Hermès. Gemaakt van kalfsleder en dubbelzijdig te dragen, de H-buckle belt –zoals we hem even makkelijk noemen- is populairder dan ooit én dat weet Hermès maar al te goed. Deze riemen vliegen over de toonbank als warme broodjes en worden op verschillende tweedehands sites in overvloed aangeboden. Wat komen we tegen? Voor een tweedehands Hermès H buckle riem betaal je €450 euro. Toch liever in de winkel kopen? Dan betaal je apart voor de riem en apart voor de gesp. De prijs voor een complete riem ligt rond de €600 euro.

Hermès riem prijs. Alles over de Hermès riem prijs en korting. Benieuwd naar de prijs van een Collier de Chien of Palladium H Buckle riem? Bekijk nu!

Hermès Collier de Chien riem

Je hebt er ook een armband van, maar in dit geval bedoelen we met het Hermes Collier de Chien design de riem. De prijs van deze riem ligt een stuk hoger dan van de Palladium H Buckle riem van het modehuis. Deze riem wordt gekenmerkt door de details van hardware aan de beide zijden van de riem. De prijs? €1.680 euro! Absoluut geen koopje, maar reis je binnenkort naar het buitenland dan kun je genieten van 10% korting!

Hermès riem prijs. Alles over de Hermès riem prijs en korting. Benieuwd naar de prijs van een Collier de Chien of Palladium H Buckle riem? Bekijk nu!

Hermès Schiphol 

Hoe? Op Schiphol kun je als je reist naar het buitenland (wel buiten Europa) gebruik maken van 10% korting, ook bij Hermès! Het enige dat je hiervoor moet doen is je instapkaart laten zien en je krijgt meteen 10% korting op je aankoop. Hermès regelt dit meteen in de boetiek. In het geval van de Collier de Chien riem scheelt dat al gauw €168 euro, de moeite waard toch?