Musthave: Nike LunarElite Sky Hi canvas sneakers

Nike is altijd bezig met het vernieuwen en het verbeteren van hun sneakers. Geen wonder dus dat de schoenen van dit sportmerk altijd een hit zijn. Onze redactie spotte deze te gekke LunarElite Sky Hi canvas and suede wedge sneakers. Een stoer model met een ingebouwde verhoging. Het ziet er in ieder geval heel comfortabel uit.

Nike LunarElite Sky Hi canvas

Het verschil met de andere wedge sneakers van Nike is dat dit design voorzien is van kussentjes binnenin en een ademende  stof. De zool zorgt ondanks de hoogte voor een comfortabel gevoel. Ook wordt er geen gewicht toegevoegd door middel van de wedge zodat je nog steeds het idee hebt van een lichtgewicht sneaker. De Nike LunarElite is dus zeker een optie om aan te doen tijdens het shoppen of een rondje wandelen in het park.

Musthave: Nike LunarElite Sky Hi canvas sneakers. Alles over deze leuke musthave: Nike LunarElite Sky Hi canvas sneakers. Bekijk de sneakers hier.

Monochroom

Draag met een monochrome outfit. Ga voor basiskleuren als zwart en wit. Denk: leren zwarte legging, witte V-hals top en een stoer bikerjacket.

Prijs

Hebben? De sneakers kosten €135 en zijn verkrijgbaar via Netaporter.com