Wannahave: Handgemaakte Peruaanse sneakers

Houd je van unieke schoenen? Dan zit je goed met de sneakers van Mipacha. Deze sneakers zijn afkomstig uit Peru en zijn met de hand gemaakt. Ontzettend origineel….. en de kans dat je er een tweede persoon mee tegen komt is erg klein! Hoewel, inmiddels zijn de schoentjes razend populair aan het worden. Zelfs onder de BN’ers is het een ware rage. Daarom een absolute wannahave voor de schoenenkast van de echte shoejunk!

Er zijn twee soorten sneakers waaruit je kunt kiezen bij Mipacha: alto top en de bajo top. De alto top is een hoog model en de bajo top een laag model. Alle sneakers hebben een ander printje en er zijn veel verschillende kleuren. Voor iedere fashionista is er dus wel iets te vinden! Kies jouw eigen wannahave! Qua prijs zijn deze handmade sneakers redelijk interessant. Voor beide modellen betaal je namelijk €109,99. Shop ze gauw op mipacha.com en wie weet krijg jij net als ons ook met regelmaat complimnten op de sneakers.

Vind je het te duur dan kun je ook een goedkopere variant kopen. Voor 57,50 euro heb je al Pacha Mama sneakers in de kast staan. Dit zijn dezelfde Peruaanse prints als van Mipacha. Het enige verschil is dat de veters bij Pacha Mama dezlefde kleur hebben als de stof. En ja….de prijs is een stuk lager.