Basketbal style, fashion musthave 2014

Januari mag dan de maand zijn van sporten, maar er sportief uitzien geldt dit seizoen niet alleen in de sportschool. Sporty chique is namelijk één van de modetrends van 2014 en dat betekent dat baseball jasjes, T-shirts, stoere sneakers en caps nu ook casual gedragen mogen worden. Ga voor een luxe sportswear look en laat je dit seizoen inspireren!

Basketbal

Basketbal wedstrijden zijn altijd al een passie geweest van menig celeb. Frontrow spotten we dan ook regelmatig de Beckhams, Bey  & Jay-Z, Rihanna, Cara Delevingne en zelfs Anna Wintour die deze basketbal games gebruikt als podium voor haar fashion taferelen. En het lijkt erop dat de sterren zich ook laten inspireren door de tenues van de spelers aangezien we steeds meer A-listers spotten in fashionable basketball tees en matching petjes.

Basketbal style, fashion musthave 2014. Ga voor sporty chic en kies voor de basketbal style. Ga voor sporty chic, een fashion musthave voor 2014.

Sporty chic

Denk bijvoorbeeld aan Rihanna en Cara Delevingne die sporty chique terugbrengen naar de straten. Ga voor deze trend want je kiest zowel voor fashion & comfortabel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leren jogging broek in combinatie met een statement Kenzo trui. Of een bomberjasje in combinatie met matching shorts + een paar Nike Sky Hi dunk wedge sneakers. De zomer van 2014 staat in het teken van sporty, maar dan niet tijdens het sporten!