Copy the look: Kate Upton

Het vliegveld van Los Angeles praat nog steeds over Kate Upton die afgelopen week in deze look bij de douane verscheen. Voor een vrouw die normaal graag rondrent in bikini’s en andere badkleding is dit een zeer bedekte outfit. De lange, wijdvallende broek lijkt op die  van een herenpyjama, de blouse is lekker casual en aan haar voeten prijken comfortabele loafers. Dat deze outfit waarschijnlijk onbetaalbaar is voor gewone stervelingen wordt pas duidelijk bij het zien van Céline Nano Luggage Tot Bag.

How to

Spreekt deze klassieke, androgyne look je wel aan en heb je zin om zelf zo voor de dag te komen? Hieronder staat de budgetvariant op de outfit van Kate! Met deze ruimvallende broek van H&M zet je een perfecte Miss Upton look neer,  heerlijk comfortabel en vooral een lekker zacht prijsje (€19,99). Bij Zara kun je deze blouse scoren die lijkt op die van Kate! Dankzij de witte boordjes en het smalle krijtstreepje is hij behoorlijk chique en dat voor een prijs van slechts €19,99.

Bij Topshop verkopen ze deze loafers die behoorlijk dicht in de buurt komen bij die van Kate, zelfde model en zelfde gesp. Te bestellen voor €34. Bij Topshop hebben ze ook een zonnebril die lijkt op de Rayban die Kate draagt maar dan voor een prijs van slechts €20. Lekker groot en opvallend! Het hoogtepunt van de outfit is natuurlijk de Célinetas. Een goed alternatief vonden we bij H&M. Imitatieleer en lekker veel ruimte voor je spullen. Online te bestellen voor €24,99.

Tekst Max Herlings