Een leuke outfit voor de vrijdag

Eindelijk het is vrijdag! Het weekend gaat beginnen, maar voordat het zover is moeten we deze dag nog wel doorkomen. Wij hebben wel genoeg van al die sombere, donkere en regenachtige dagen en daarom verblijden we onszelf vaak met het samenstellen van een leuke outfit. Geen inspo? Misschien dat je hier iets aan hebt.

Witte brogues 

Voor veel mensen is de kleur wit geen goede keuze in de winter. Eigenlijk hoeven we niet uit te leggen waarom. Naast dat het snel vuil wordt, roept de kleur wit allesbehalve de associatie met het winterseizoen op. Maar misschien dat je voor deze brogues wel een uitzondering maakt. Dit design heeft een shiny witte afwerking en is gemoderniseerd met een dikke zool. De binnenkant is zwart en als contrast afgewerkt met witte veters (natuurlijk zijn deze te vervangen als je dat wilt). Te koop bij Topshop, prijs €80.

 Een leuke outfit voor de vrijdag. Brogues, een jeans, een leuke zonnebril en meer. Fashion, mode , stijl. Een leuke outfit voor de fashionable vrijdag. Lees hier.

Outfit 

Bij deze outfit kozen we voor deze zwarte distressed broek voorzien van gaten op de knieën (Topshop €52). Draag hierboven wat meer kleur anders word je outfit te sober en dat kunnen we nu even niet gebruiken. Ga voor kleur! Combineer  zwart en wit met felle kleuren, dat is net even anders en bovendien gaan deze basics bijna altijd samen met andere kleuren. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat de kleur oranje je vrolijk maakt! Nou wat wil je nog meer? Wij kozen voor deze blouse, prijs €20. Mocht de zon nog tevoorschijn komen dan is dit nog een leuke zonnebril van Wildfox.

Een leuke outfit voor de vrijdag. Brogues, een jeans, een leuke zonnebril en meer. Fashion, mode , stijl. Een leuke outfit voor de fashionable vrijdag. Lees hier.