Musthave: Givenchy Bambi sneakers

Schoenen met Bambi erop? Klinkt als iets dat je nichtje van zes jaar zou dragen. Toch werkt het ook verrassend goed bij de volwassen fashionista. Givenchy heeft namelijk na de sweater uit 2013 een paar slip-ons in zijn collectie zitten die versierd zijn met Bambi. Fashion meets fun!

Duur hertje

De Givenchy schoentjes zijn lekker simpel en comfortabel. De dikke zool en het soepele lamsleer maken deze schoenen tot een paar dat je niet snel meer wilt uittrekken! Perfect voor in de zomer met blote voeten maar ook gekleed onder een pantalon of jurk kunnen ze. Ben niet bang dat de Bambi print de schoenen kinderlijk maakt. Ze zijn juist lekker duister! Het paar is te bestellen voor €520.

Musthave: Givenchy Bambi slip ons. Schoenen van Givenchy Bambi. Alles over deze slip ons met de Bambi print. Schoenen, sneakers, slip ons en meer.

Wear them with

We gaan dit keer voor een chique outfit! Kies voor een strakke, chique, geklede pantalon van H&M (€19,99) die de enkels bloot laat zodat de Givenchy schoenen goed opvallen. Een simpele maar altijd goede, witte blouse zoals deze van Zara (39,95) maakt de outfit af. De basis is er, nu de accessoires nog! Op tassengebied is er deze rugzak van Zara (€39,95) die stoer en vrouwelijk perfect combineert. Simpel maar toch een perfecte aanvulling. Als je een extraatje zoekt dat perfect bij je Bambi schoenen past, ga dan voor deze Givenchy sjaal (430). Op het zijden stukje stof staat hetzelfde plaatje als op de schoen!

Musthave: Givenchy Bambi slip ons. Schoenen van Givenchy Bambi. Alles over deze slip ons met de Bambi print. Schoenen, sneakers, slip ons en meer.

Tekst Max Herlings