Vans Mohikan: leuke musthave voor herfst/winter 2013

Vermoedelijk ben je al bezig met de fashiontrends voor de herfst en winter van 2013….dan hebben wij een leuke suggestie die niet mag ontbreken in je kast. De Vans Mohikan Mid die de moccasin stijl combineren met de surfer look. Want Vans blijft wel een merk voor surfers, laten we eerlijk zijn. Toch vinden we dat je met deze sneaker een fashionstatement maakt.

Deze gloednieuwe ontwerpen bestaan uit eerste klas suède, een ultra comfortabele en zelfs machine-wasbaar voetbed en een duurzame rubberen buitenzool. En het leuke is dat de ontwerpen dit jaar ook nog eens super aantrekkelijk zijn. Wij zijn met name gek op de grijs blauwe mohikan sneaker die Peruaanse invloeden heeft en een leuk alternatief is voor Mipacha’s of Pachamama’s.

Voor deze lijn is Vans begonnen aan een samenwerking met Krochet Kids: een organisatie die Peruaanse ambachtslieden een mogelijkheid geeft om de armoede te ontsnappen. De Krochet Mohikan mocassin heeft een gewoven bovenkant en suède schoen gemaakt van handgewoven materiaal uit de hele wereld om unieke producten en kansen te creëren.

Ben je niet zo gek op de Peruaanse stijl? Geen zorgen want Vans heeft nog een aantal andere aantrekkelijke kleuren. We hebben de mogelijkheden uit de collectie hieronder opgenomen. En ook voor de mannen is er een geweldig ontwerp. De laatste betreft de ‘Rata Mid Shoe’, een bruinkleurige musthave voor de boys!

Rata Mid Shoe