Claes Iversen ontwerpt schoenen voor Blink

Alles over schoenen: Claes Iversen ontwerpt schoenen voor Blink! De Blink pumps ontworpen door Claes Iversen zijn een echte musthave. Ontdek het hier!Fans van het bekende schoenenmerk Blink opgelet! Mode ontwerper Claes Iversen heeft in samenwerking met het uberfashionable Blink een schoenencollectie ontworpen. Hoewel Claes Iversen en Blink al eens samenwerkten op de Amsterdam Fashion Week, besloten ze dit keer de handen in één te slaan. Met als resultaat een geweldige collectie van een topdesigner tegen leuke prijsjes!

Blink

Blink staat bekend om schoenen voor de echte fashionista. Met name de high heels voorzien van plateau zijn erg populair. Ook omdat de hakken lekker lopen en tegen een betaalbare prijs worden aangeboden.

Schoenenlijn

Tijdens de Amsterdam Fashion Week werd de collectie van Claes Iversen voor Blink gelanceerd. Het gaat om de collectie voor de herfst/ winter van 2013/’14. De Limited Edition schoenenlijn bestaat uit 6 modellen voorzien van een puntige neus. De hakken zijn verkrijgbaar in ecru, zwart en lieve pastelkleuren. Denk aan zacht blauw en lichtroze. Maar de absolute musthave zijn toch wel de suède laarzen met een transparante achterkant.  Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot deze geweldige collectie te koop is!