Christina Milian in look- a- like laarzen van Timberland

Aangezien de winter nadert, zien we ook steeds meer varianten van de winterlaars opduiken. Naast Uggs, enkellaarsjes en andere schoenen zien we ook heel wat uitschieters voorbijkomen. Eén daarvan zijn deze kniehoge boots geïnspireerd op het merk Timberland. Onlangs werd namelijk Christina Milian gespot in deze laarzen toen ze richting de studio ging van Dancing With The Stars. Ze droeg de laarzen met een kort jeanss shortje en een zwarte tanktop. Onze vraag is: zijn deze laarzen een do of een don’t?

Christina shopte deze boots bij een New Yorks boetiekje. Wij vragen ons af welke aangezien het design heel veel wegheeft van de klassieke schoenen van Timberland. De kans dat het merk blij is met deze laarzen is nog maar de vraag aangezien Timberland niet bepaald bekend staat om zijn sexy knielaarzen.

Beyonce

Terwijl Christina liever met lookalikes loopt, is Beyoncé een echte liefhebber van Timberland. Zo plaatste zij onlangs een foto van de Timberland collectie van haar gezin. Hoe leuk is dat! Benieuwd? Bekijk de foto hier.