Netaporter lanceert nieuwe fashion-app The Netbook

We schreven al eerder over de lancering van het nieuwe tijdschrift van Netaporter. Maar blijkbaar was dit niet genoeg voor de luxe designer webshop, want ze hebben namelijk onlangs een nieuwe mode-app gelanceerd.

App

Het Britse Netaporter heeft al een app onder de eigen naam, maar The Netbook –zoals de app heet- is een heel ander soort app. Het lijkt namelijk op een ouderwets dagboek in de vorm van een sociaal online platform. Je kunt bijvoorbeeld met andere fashionlovers je liefde voor mode delen en andermans smaak beoordelen. Hoe leuk is dat!

The Netbook

De app werkt als volgt: maak een account aan en verzamel al jouw musthaves in jouw profiel. Selecteer items die je mooi vind en op basis hiervan kunnen andere gebruikers jouw volgen. De volgers kunnen dan jouw geselecteerde items beoordelen. Je kunt de mode app downloaden voor je smartphone of tablet. Helaas is de app nog niet voor iedereen beschikbaar. Wanneer deze voor een groter publiek toegankelijk wordt is nog niet bekend. Wij houden je in ieder geval wel op de hoogte!