Chinese sterrenbeelden in Charlotte Olympia’s Cosmic Collection

Fabulous is de Chinese sterrenbeelden collectie van luxelabel Charlotte Olympia. Mooie kleuren en inspirerende oosterse ontwerpen sieren de flats en clutches van deze collectie.  Van de aap en de slang tot aan het konijn en het paard, alle maanddieren zijn vertegenwoordigd in de nieuwe collectie van Charlotte Olympia!

Chinese sterrenbeelden

De Cosmic Collection bestaat uit de verjaardags-schoenen, Zodiac Pandora clutch boxes and Cosima. Alle twaalf sterrenbeelden zijn vertegenwoordigd en worden vergezeld van het Charlotte Olympia horoscoop boek zodat je je niet hoeft af te vragen wat er dit jaar voor je in de sterren staat. Je kunt je dus niet alleen trakteren op een mooie set van je geliefde Chinese sterrenbeeld maar je kunt je tevens verdiepen in alles wat dit sterrenbeeld voor je in petto heeft in je leven, te denken valt hierbij aan je ambities, talenten, beste partner en je gedrag.

Charlotte Olympia’s Cosmic Collection 2014. Fabulous is de Chinese sterrenbeelden collectie van luxelabel Charlotte Olympia. Lees hier alles over.

Samenstelling

De flats zijn afgewerkt met borduurwerk van Chinese zijde en in de symbolen zijn Swarovski kristallen verwerkt. Elk sterrenbeeld heeft een eigen kleur en ontwerp. Het is overigens niet de eerste keer dat Charlotte Olympia zich laat inspireren door de astrologie. Eerder ontwierp ze een sterrenbeelden-collectie met flatjes en tassen van o.a. de Waterman, Maagd, Ram en Leeuw.

Schoenen + tas

Ben je dus geïnteresseerd in een paar flats en bijpassende clutch gebaseerd op het teken van je Chinese dierenriem? Kijk dan eens op de site van Charlotte Olympia. Hier zie je een overzicht van de fantastische kleuren en prachtige originele designs per teken.