Musthave: Nike Free 5.0 sneakers pastel geel

Pasteltinten zijn één van de modetrends van 2014. We zien de schattige Italiaanse ijssalon kleurtjes terugkomen in jassen, jurken, rokken, accessoires én schoenen. Van luxe modehuizen tot highstreet ketens en sportmerken, allen hebben voor aankomende zomer wel een frisse pastelkleur verwerkt in de collectie. Zo ook Nike die met deze zacht gele tint een sporty chic touch geeft aan dit seizoen!

Nike Free

Deze Nike sneakers afkomstig uit de Free 5.0 collectie van 2014 zijn gemaakt van een zuurstof doorlatend materiaal en voelen licht aan bij het dragen van de sneakers. Een rondje hardlopen, onder een casual outfit óf gewoon ongestoord shoppen.

 Musthave: Nike Free 5.0 sneakers pastel geel. Alles over deze musthave van 2014: Nike Free 5.0 sneakers in de modetrend van het moment: pastel geel.

Comfi

In alle drie de situaties heb je het gemak en comfort dat een goede sneaker hoort te bieden. De zachtgele kleur is geheel in de stijl van de pretty pastels trend die we dit seizoen overal voorbij zien komen. Perfect te combineren met andere pastelkleuren als lila, mint en babyroze- en blauw.

Prijs

Hebben? De sneakers kosten €95 en zijn online verkrijgbaar via Nike.