Runners, voor het ultieme glamour draagcomfort

Met een sportieve uitstraling maak je een gezonde en levenslustige indruk. We leven allemaal gezonder en we willen ons fit voelen. Misschien is deze levensinstelling wel het geheim van de stijgende populariteit van runners schoenen, ook wel kortweg ‘runners’ genoemd. Dit zijn gympen of sneakers met het uiterlijk van hardloopschoenen. Tegenwoordig draag je ze niet alleen meer voor diverse sportieve activiteiten (hardlopen, joggen, wandelen, et cetera). Je draagt ze nu ook lekker casual en trendy onder je nieuwste fashion outfit. En waarom ook niet? Ze lopen doorgaans heerlijk en tegenwoordig zien ze er super trendy en modieus uit.

Van hardloopschoen tot mode-icoon

Runners zien er uit als hardloopschoenen en hebben ook vaak dezelfde sportieve eigenschappen. Dat geeft deze schoenen een zekere comfort. Hardloopschoenen zijn immers gemaakt om de drager comfort en stabiliteit te bieden over langere afstanden tijdens het hardlopen. Conclusie? Ze zitten extreem lekker! Het mooie is dat het modebeeld op dit moment deze runnertrend helemaal ziet zitten. Het maakt niet uit in welke combinatie je ze draagt. Je mag ze zelfs boven een romantisch bloemenjurkje dragen. Combineer een glamour jurkje met een setje kleurrijke sneakers en je volgt het modebeeld op de voet! Je hebt een ruime keuze, want de runnertrend heeft ervoor gezorgd dat je deze schoenen in diverse prints kunt bemachtigen. Heb je het niet zo op de sportieve look? Kies dan je schoeisel gewoon uit de meer fashionable en sexy modellen met pailletten, glans of glitter.

Tips voor een modieuze runnerlook

De sportieve runnerschoen draag je gewoon tijdens het boodschappen onder je jurk op knielengte of rok op enkellengte met een casual jasje voor een streetstyle look. Draag witte sneakers onder een ruitje voor een modieuze preppy look. Komend seizoen is de bomberjack een absolute mode must-have. Dit jasje laat zich prima combineren met een paar sneakers. Stem de kleur van de schoenen af op details van dit jasje, dan zit (en loop) je altijd goed!