Celebs en hun Halloween kostuum

Trick or treat! Binnenkort op 31 oktober staat het horrorfeest Halloween weer voor de deur. En hoewel dit een typisch Amerikaans feest is, is de Halloween hype inmiddels ook overgewaaid naar Nederland. Over de grens zijn ze al begonnen en worden er speciale Halloween party’s georganiseerd in celebland. De celebs halen alles uit de kast voor hun jaarlijkse verkleedpartijtje. Benieuwd? Bekijk hieronder de kostuum picks van onder andere Hilary Duff, Alessandra Ambrosio en Fergie & Josh Duhamel.

Op Instagram deelde Josh Duhamel deze foto waar hij te zien is samen met echtgenoot Fergie in een Day of the Dead kostuum.

Stijlvol verkleden celebs zich in de meest uitbundige en angstaanjagende outfits en kruipen voor één dag in de huid van een ander. De doden herrijzen tijdens Halloween en komen voor een dag weer tot leven.

Links: Alessandra Ambrosio brengt de harten koningin van de speelkaarten tot leven. Rechts: Vanessa Hudgens als eigenzinnige engel.

Halloween in Nederland

Deze feestdag wordt met name gevierd in Engeland, de Verenigde Staten en Canada, maar bereikt ook steeds meer ons kleine kikkerlandje. Pompoenen, lichtjes en kostuums hangen volop in de Hollandse schappen en steeds meer en meer kinderen in Nederland doen mee aan dit typisch Amerikaanse feest. In de vorm van een zogenaamde trick-or-treat-tocht gaan kinderen langs de deuren en halen snoep op.

Beeld: Pixabay