Isabel Marant H&M party in Parijs

We hebben geprobeerd om onze opwinding rond de Isabel Marant voor H&M collectie voor enige tijd te onderdrukken, maar helaas was deze van korte duur. Gisteravond werd namelijk een spectaculair feest gegeven ter ere van de samenwerking tussen de Zweedse modeketen en de ontwerpster. En deze werd groots gevierd, namelijk in de stad waar Isabel is geboren: Parijs!

De jaren ‘90

Een nineties atmosfeer was volop aanwezig tijdens het evenement,  een verwijzing naar het decennium waarin Marant haar gelijknamige label lanceerde.  Denk aan brasseries, lichtreclame, pizza- en souvenirwinkels geheel in de stijl van de jaren 90. En in combinatie met gasten als Alice Dellal, Alek Wek, Frieda Pinto en Audrey Tautou gehuld in de nieuwe collectie, was dit evenement natuurlijk een waar spektakel.

Isabel Marant H&M party in Parijs. Lees hier alles over het feest dat werd gehouden in Parijs ter ere van de collectie van Isabel Marant x H&M.

Isabel over het evenement

“We wilden de collectie presenteren op een manier die echt en ongedwongen voelde, dus niet een extravaganza rode loper evenement. Dit is hoe ik mijn werk zie,” zei Marant. “Ik ontwerp voor iedereen en ik ben voortdurend geïnspireerd door de wereld die ik om mij heen zie, dus het voelde natuurlijk aan een stedelijke omgeving als decor voor het evenement hebben. En het moest Parijs zijn, want die stad is een deel van mijn DNA. “, aldus een tevreden Isabel.

Helaas moeten we nog even wachten tot de collectie verkrijgbaar is. Op 14 November kunnen alle Isabel Marant fans losgaan, want dan hangt deze in de rekken!

Beeld: http://www.hm.com/nl

Bekijk hier de video van de party!