Candice Swanepoel in Manolo Blahnik

Voor de Russische Vogue bracht Victoria’s Secret Angel Candice Swanepoel haute couture naar een ander niveau. Op kleurrijke, bijna artistieke plaatsen werd het topmodel vastgelegd op de gevoelige plaat voor het augustus nummer van Vogue. Dat Candice een model is van wereldklasse bewijst ze met deze fotoreportage maar weer! Want de foto’s zijn werkelijk prachtig! Net als haar schoenen.

Avant-garde

Candice veranderde in deze fotoshoot van VS-babe in een avant-garde godin. De styliste voor dit Vogue-nummer hebben veel gebruik gemaakt van gewaagde prints en statement sieraden. Candice heeft zelfs op één van de foto’s een nep neusring in. Poserend tegen muren beklad met graffiti tekeningen, lijkt de blonde schone helemaal in haar element te zijn. De foto’s zijn geschoten door topfotograaf David Mushegain op de meest kleurrijke plekken van destination unknown. Candice poseert in kleurrijke kleding en geweldige high heels van Manolo Blahnik met als accessoire een fabulous vintage auto op de achtergrond.

Manolo Blahnik

In de foto draagt Candice de Tacitus heels van Manolo Blahnik uit de Pre- Fall collectie van 2013.  De suède schoenen met veters staan perfect bij haar outfit. Candice draagt een leren bh-top van Azzedine Alaïa, gebloemde kokerrok van Rochas en hét Flower Power leren jasje van Philipp Plein. De armbanden zijn van Pomellato en de ringen van Maria Tash rings en Shaun Leane. Al met al is het een beeldig plaatje, maar minder zijn we natuurlijk ook niet gewend van het Zuid-Afrikaanse supermodel.