Leuke Tory Burch sneakers: hot voor de herfst 2013!

Sneakers zijn de afgelopen 10 jaar steeds populairder geworden en dat heeft  er ook voor gezorgd dat steeds meer ontwerpers zich toeleggen op het ontwerpen van dit type schoen. En we moeten zeggen, wij zijn gek op al die sneakers. En al helemaal op de nieuwe Tory Burch Noah Fair Osle Knit Sneakers. Ze geven je dat echter winterse gevoel door middel van de Aztec print maar blijven wel enorm modieus. Dit soort printjes zijn overigens in want iets dergelijks zien we ook bij de sneakers van Mipacha en de laarzen van Kiboots.

Winters gevoel

Alleen geven deze sneakers een bijna nostalgisch gevoel van een openhaard en een warme kop chocolademelk met slagroom. Lekker veel slagroom zelfs. Deze Tory Burch sneakers zijn zeer comfortabel en lekker warm. Tenminste zolang je er niet mee in een dik pak sneeuw gaat lopen.

Nét even anders

Als je iets anders wilt moet je echt een paar kopen voor komende herfst. Het straatbeeld is namelijk al te verzadigd met Isabel Marant wedges en high top sneakers van dure merken als Jimmy Choo en Lanvin. Het is weliswaar nog zomer en daar moet je nog even van genieten maar het is geen overbodige luxe voor een Shoejunk om alvast een lijstje te maken voor komende herfst en winter. Dat doen we op de redactie tenslotte ook.  De Tory Burch sneakers staan er in ieder geval op. Er is zelfs een high top model verkrijgbaar en leuke sloffen in deze kelim print.