Musthave: zwart wit pumps Zara

De feestdagen naderen en dat merk je ook in de mode. Bij H&M kun je nu al de Holiday Collection shoppen en bij Zara zie je langzamerhand de schappen veranderen in glitter & glamour! Zo ook op het gebied van schoenen. En hoewel deze pump nou niet bepaald bezaaid is met pailletten en glinsterende studs, is deze wel tijdloos! Een echte aanvulling voor je schoenenkast en bovendien een heeeel goed cadeau voor onder de kerstboom!

Musthave: zwart wit pumps Zara. Bekijk hier de musthave voor de feestdagen van Zara: zwart wit pumps met een elegante uitstraling. Een echt top stuk!

Zwart wit

De pumps zijn uitgevoerd in dé twee basiskleuren die essentieel zijn voor elke fashionista, namelijk zwart en wit. Zowel de voor-als achterkant is voorzien van het altijd elegante zwart. De rest van de pump is wit, wat zorgt voor het extreme contrast. Deze leren pumps hebben een hakhoogte van 10,4 centimeter, niet heel hoog maar ook niet heel laag. Ben je een dagelijkse high heel draagster? Dan moeten deze pumps geen probleem zijn voor jou. Meer een sneakerjunkie? Dan slaat het gezegde ‘oefening baart kunst’ waarschijnlijk wel op jou.

Grote maat?

En voor de dames met een grote schoenmaat die nooit pumps dragen mét een punt omdat hun voeten daardoor nog groter lijken, think again. Want deze pumps zijn dan júist geschikt voor jou! Doordat de punt zwart is en de rest wit, lijken je voeten kleiner.

Musthave: zwart wit pumps Zara. Bekijk hier de musthave voor de feestdagen van Zara: zwart wit pumps met een elegante uitstraling. Een echt top stuk!

 

Krijgen of kopen

Hebben? De pumps kosten € 59,95 en zijn online verkrijgbaar via Zara.com. Dus of je ze nou krijgt of koopt, deze pumps zijn tijdloos, elegant en super vrouwelijk!

Bron: www.zara.com/nl