Beyoncé & Blue Ivy hebben dezelfde schoenen!

Het lijkt erop dat Blue Ivy een BIG fashionista in spé is, eigenlijk is ze dat al met een kast waar wij als volwassen Shoejunks alleen maar van kunnen dromen! Maar met een moeder als Beyoncé en een team van stylisten kan het maar moeilijk fout gaan als het op mode aankomt!

Baby chic

Zou Bey’s schoenenstylist Ty Hunter verantwoordelijk zijn voor deze matching schoenen voor zowel moeder als dochter? Of heeft Queen B designer Charlotte Olympia zelf benaderd voor deze leuke ‘zo moeder, zo dochter’ kitten flats. Met Moederdag in het vooruitzicht is dit natuurlijk een leuke fashion match! Het is overigens niet de eerste keer dat Bey een kijkje geeft in de schoenenkast van Blue, eerder plaatste ze een foto waarop de schoenen te zien zijn van het hele gezin!

Beyonce & Blue Ivy hebben dezelfde schoenen van Charlotte Olympia. Bekijk hier de matching ballerina's van Beyonce en dochter Blue Ivy. Hoe leuk!

Charlotte Olympia

Blue’s schoentjes zijn afkomstig uit de Incy-collectie van Charlotte Olympia, een lijn speciaal voor de kleine fashionista. De flatjes zijn gemaakt van zwart fluweel voorzien van een geborduurde gouden kattenkop en een goud hakje. De prijs? 225 euro. Bey’s flats zijn precies hetzelfde, alleen de prijs is anders. Deze kosten €395.

Beeld: Instagram/Beyoncé