Asos kopieert Manolo Blahnik

Eerder zagen we al dat River Island en Zara schoenen kopieerden van luxe schoenenontwerpers. Dit keer spotten we ook Asos. De populaire online shop verkoopt een pump die wel heel veel lijkt op die van Manolo Blahnik. Toeval?

Asos

Dat Manolo Blahnik een enorme fanclub heeft is ook niet onopgemerkt gebleven bij online mode website Asos. Asos dat staat voor As Seen On Screen, nam dit wel heel letterlijk toen ze zich lieten inspireren door Manolo Blahnik. De gouden muiltjes van Asos lijken namelijk erg veel op die van de luxe schoenenontwerper. En aangezien die van Manolo Blahnik €530 kosten en die van Asos slechts €40 is dit erg verleidelijk. Toch heeft het model van Asos één nadeel: de hiel wordt niet ondersteund, terwijl dat wel het geval is bij het model van Manolo Blahnik.

Asos kopieert Manolo Blahnik. Lees hier alles over Asos en Manolo Blahniks. De schoenen van Asos lijken erg veel op die van Manolo Blahnik.

Manolo Blahniks

Manolo Blahnik is de droom van elke vrouw als we Carrie Bradshaw moeten geloven. Door de hit serie Sex and the City leerde iedereen Sarah Jessica Parker kennen als Carrie Bradshaw en haar liefde voor schoenen. En dan met name een liefde voor luxe schoenen labels waar Manolo Blahnik bovenaan stond. In bijna elke aflevering had Carrie het over Manolo Blahniks.  Door beroemde uitspraken als ‘’I like my money right where I can see it… hanging in my closet’’ en ‘’I have this little substance abuse problem… called expensive footwear’’, refereert ze direct naar de muiltjes van de beroemde schoenenontwerper.