Asics komt met nieuwe collectie: Gel Lyte V

Het lijkt erop dat Asics steeds meer populariteit weet te vergaren onder het jonge publiek. Het merk, dat in 2014 de goed ontvangen Asics Gel Lyte III serie lanceerde, komt in 2015 met een nieuwe sneakercollectie: Asics Gel Lyte V.

Outdoor Pack

En als we de verschillende previews mogen geloven, zijn ze het wachten echt waard. Die sneakers worden met de dag mooier! Dit zijn overigens niet de eerste sneakers in de Gel Lyte V lijn; volgens de previews hebben we te maken met de Outdoor Pack lijn. Een blik op de schoenen en de link met de naam is al makkelijk gelegd.

Asics komt met nieuwe collectie: Asics Gel Lyte V. Alles over de nieuwe collectie van sneakermerk Asics:de Gel Lyte V collectie. Hiking staat voorop.

Asics Gel Lyte V

Uit de sneak peaks kunnen we opmaken dat de Gel Lyte V serie gebruikt maakt van een kleurenpatroon (per paar). Een groot verschil dus met de vorige collectie, die heel druk oogde omdat een paar wel eens drie verschillende kleuren kon hebben. De Asics lentecollectie, die waarschijnlijk vanaf januari 2015 te koop is, is wat rustiger.

Designs

Voorlopig bestaat Outdoor Pack uit twee kleuren: ‘forest green’ en ‘light grey’. De zool is deels wit, maar bevat hier en daar wat grijze en groene uitspattingen. Je kunt bijna stellen dat de schoenen iets weghebben van hikerboots, zo stevig zien we eruit. Asics tilt de term sportschoen naar een hoger niveau.

Asics komt met nieuwe collectie: Asics Gel Lyte V. Alles over de nieuwe collectie van sneakermerk Asics:de Gel Lyte V collectie. Hiking staat voorop.