Alexis Isabel: nieuwe stiletto crush!

Ladies opgelet! Er is een nieuw schoenenlabel in town die we in het vizier moeten houden. Vakmanschap, kwaliteit en een hoge dosis fashion komen samen in de lancering van de schoenencollectie van de Italiaanse designer Alexis Isabel.

Lente/zomer 2015

“De schoenen zijn het belangrijkste deel van de outfit. Ik ben blij dat ik daar eindelijk aan mag bijdragen met mijn ontwerpen. Het is een droom die uitkomt” aldus Alexis Isabel. De Italiaanse schoenenontwerper komt in januari met een lentecollectie die te koop zal zijn op alexisisabel.com.

Alexis Isabel: nieuw schoenenlabel voor vrouwen lente/zomer 2015. Nieuw schoenenlabel: Alexis Isabel, Italiaans vakmanschap. Ontdek alles hier.

Collectie

De collectie bestaat uit 15 verschillende stijlen, met een prijsklasse tussen de 213 en 505 euro. Alexis Isabel maakte een vrouwelijke collectie, met de Middellandse zee als uitgangspunt. De schoenen komen in de kleuren fuchsia en oranje, vaak met metallic elementen. De collectie bestaat uit hakken met cut-out detail met de octopusprint wedges als opvallendste item.

Alexis Isabel: nieuw schoenenlabel voor vrouwen lente/zomer 2015. Nieuw schoenenlabel: Alexis Isabel, Italiaans vakmanschap. Ontdek alles hier.

Wearable 

“Iedereen probeert altijd op te vallen, wat ik respecteer, maar mijn doel is om vooral iets te creëren wat je meer dan een keer wilt dragen zegt.” de ontwerper.

Geschreven door Aminanta Minte