Mou boots stylish in de winter

Razend populair zijn ze, de sheepskin boots van Mou. En de reden daarvoor? Het is weer eens wat anders dan de Uggs waar iedereen op loopt. Met mou boots maak je een statement. Maar misschien gaat het daar niet eens om….de boots van het label zijn gewoon enorm vet! Er zitten werkelijk geniale ontwerpen tussen.

Hoe het begon

Mou boots betsaat sinds 2002, het jaar waarin Shelley Tichborne het Londense merk oprichte. Haar doel?  Originele, luxe schoenen maken die comfortable lopen in het drukke moderne stadsleven.

Stylisten en celebs

Het merk werd al snel opgepikt door stylisten en inkopers, Binnen no-time groeide het merk aan populariteit dankzij de fanatieke mond tot mond reclame van haar fans.

Inmiddels zijn Mou laarzen het comfortabele alternatief voor A-list sterren als Gwyneth Paltrow en Cameron Diaz. En dat is niet vreemd, want mou laarzen hebben een unieke stoere look met een outdare karakter. Er zitten echt opvallende ontwerpen tussen en we bergijpen dus wel waarom met de celebs er zo gek op zijn.

Collectie

Mou heeft een enorme collectie aan laarzen die gevoerd zijn met sheepskin. Je kunt ze kopen in verschillend hoogtes waaronder: ankle boots, mid boots, tall boots, slippers en inner wedge. En om de keus nog ingewikkelder te maken zijn er allerlij varianten, met riempjes, stiksels, glitters of huiden.

We worden gek op de redactie! Of misschien nog erger, hebberig. We willen ze allemaal hebben omdat we geen keus kunnen maken. Nou het moet dan toch maar, we gaan voor de ‘ Antelope comboy ankle’ en de ‘Classic belt’, oja en ook nog de ‘Goatskin cowboy ankle’.

En ben je nog niet klaar met shoppen neem voor je vent dan gelijk de super coole ‘ Eskimo man’  mee. De productnaam zegt al voldoende…. We zetten een deel van de geweldige collectie in ieder geval even voor je op een rijtje om inspiratie op te doen.

Tall collectie:

Mid collectie:

Ankle collectie: