Espadrilles, de laatste dagen

Nog even genieten van de nazomer, nog even de laatste zonnestralen pakken, dat doe je natuurlijk met een paar espadrilles aan je voeten. Een paar van deze lekkere schoentjes geven je een heerlijk vakantiegevoel, ook al ben je alweer hoog en breed in eigen land en zijn de vrije dagen op!

Met de zolen die met touw zijn afgewerkt en de linnen bovenkant geven deze schoenen je een zomers gevoel. Bovendien zitten ze lekker aan je blote voeten en ze zijn er met een platte zool maar ook met een sleehak, dus je kunt je espadrilles zowel heel nonchalant of sportief dragen maar ook meer elegant. 

Espadrilles, de laatste dagen, Shop hier coole espadrilles voor je Indian Summer garderobe! Luipaard, basic of een cool printje. Lees en shop hier.

Stijl tips

Draag ze bij een spijkerbroek of bij een maxi jurk, bij een rokje of bij een short. Deze schoenen zijn heel veelzijdig en je kunt ze bij heel veel kleren aan. Je kunt deze linnen schoenen in allerlei leuke kleuren krijgen en zelfs ook in prints. Ze zijn vergeleken met leren schoenen ook helemaal niet duur en je kunt er dus gerust een aantal hebben in alle kleurtjes. Heb je dus zin om de zomer nog even vast te houden? Kies dan voor een paar leuke espadrilles!