Alexander Wang x H&M: boots onthult!

Eén van de meest veelbesproken collectie van het moment is die van Alexander Wang voor H&M. Elke week worden er wel items gereleased uit de aankomende collectie die vanaf 8 november verkrijgbaar zijn. De meesten kunnen niet wachten en houden elke update scherp in de gaten, maar nu is er ook een interessante voor de echte Shoejunks. Want altijd al willen lopen op een paar Alexander Wang’s? Dan is het nu je kans.

Freja booties

Volgens Vogue Australië gaat Wang een variant van zijn bestselling “Freja” booties (zoals hierboven) opnemen in de H&M collectie. Eerder liet de ontwerper al weten geen bestaande items op te nemen in zijn guest designer collectie voor de modeketen, maar lijkt daar met deze move toch op terug te komen. De booties, denk: veters en voorzien van een omslag zullen speciaal voor H&M worden opgenomen in de collectie voor een prijs van 150 euro.

Alexander Wang x H&M: boots onthult! Alexander Wang x H&M: de collectie wordt gelanceerd op 8 november, nog even wachten dus. Laat je nu al inspireren.

Een greep uit de collectie

Collectie 

Naast deze booties wordt er vooral uitgekeken naar de leren sweatpants en mesh tops geïnspireerd op z’n collectie uit 2012. Maar ook heeft Wang een lijn van sport accessoires ontworpen. Denk hierbij aan een yoga mat voorzien van het logo, een paar bokshandschoenen en een scheidsrechters fluitje. Volgens Wang zal dit een collectie zijn die nog nooit eerder is vertoond, can’t wait!