Cara Delevingne over het lopen op hoge hakken

In onderstaande video vind je een interview van W Magazine met itgirl van het moment Cara Delevingne. Het model staat erom bekend niet erg van heels te houden. Sterker nog; in de video vertelt Cara dat het eeuwen duurde voordat ze degelijk op de catwalk kon lopen. “Ik zorg er altijd voor dat ik tijdens de repetities val, zodat het uiteindelijk in de echte show niet meer gebeurt.” zegt het model.

De eerste keer

Uiteindelijk legt de blonde Brit uit hoe ze over haar angst voor catwalk lopen is gekomen: “Als je voor het eerst op hakken loopt, dan loop je alsof je nog nooit sex hebt gehad. Ik kan me nog zo goed herinneren dat iemand tegen me zei: ‘Loop alsof je sex hebt. Loop alsof je heel veel sex hebt.’” Nou is het voor ons nog niet echt duidelijk hoe dit advies je moet helpen in het ontwikkelen van je eigen catwalk loopje, maar bij haar heeft het uiteindelijk wel gewerkt.

 Nog een grappig feitje: Cara ging vroeger met haar familie naar nudistenstranden. Het Victoria’s Secret model hield ervan (nog steeds eigenlijk) om zonder kleren rond de lopen. “We hebben echt een nudisten familie” ,lacht het model.