Rihanna in nieuwe James Bond-film

Breaking news! Rihanna gaat een rol spelen in de nieuwe James Bond-film. De film, die waarschijnlijk 24 gaat heten, zal eind volgend jaar te zijn in de bioscoop. Volgens de Engelse Mirror gaat de zangeres geen grote rol vervullen: ze zal als zangeres te zien zijn in een optreden. Dus geen bond-girl rol voor de zangeres/ soon to be actrice!

Dream come true 

Voor Rihanna, die een groot fan is van de Bondfilms, is het een droom die uitkomt. Dit zei een bron tegen de entertainmentsite: “Zo hoefde er niet eens over na te denken, ze wist dat ze het wilde doen. Ze is er erg enthousiast over” 

Dirty Rihanna 

Toen in 2012 aan James Bond-hoofdrolspeler Daniel Craig werd gevraagd wie een betere Bond-girl zou zijn reageerde de acteur zo: “Rihanna, zij is smeriger.” Volgens insiders heeft de acteur het goede antwoord gegeven: de zangeres was heel erg enthousiast over de opmerking.

Outfits 

Tijdens de Fashion Week in New York werd Riri onlangs nog gespot in een nieuwe outfit uit de aankomende Alexander Wang x H&M collectie. Ze staat bekend om een echte fashionqueen, dat ze er dus net zo stylish bij zal lopen in de aankomende Bond movie is één ding dat zeker is! Ook zijn wij natuurlijk benieuwd naar haar schoenkeuze!

Foto: Flickr