Adidas Superstar sneaker x Pharrell Williams

Dat Pharrell Williams samenwerkt met Adidas was al langer bekend, maar nu heeft hij de originele Adidas Superstar Sneakers uitgebreid. We schreven eerder al dat de Superstar Adidas sneakers echte must zijn voor het jaar 2015 en met deze collectie uitbreiding wordt dat alleen maar bevestigd!

Regenboog

Pharrell Williams zijn variant op de Superstar is net een regenboog! Alle kleuren die je maar kunt bedenken zie je in deze nieuwe collectie terug. De nieuwe sneakers zijn eigenlijk niet zo nieuw, het is namelijk een oud model maar dan in een nieuw, fel jasje gestoken. Meer dan dertig schoenen in effen kleuren sieren aan de voeten van Pharrell Williams (en misschien ook wel aan die van jou over een paar maanden). Dat Pharrell fan is van felle kleuren bleek wel uit zijn vorige collectie! Die was al geslaagd en we denken zeker dat deze items ook aan gaan slaan!

Adidas Superstar sneaker x Pharrell Williams. Opnieuw ontwerpt Pharrell Williams een nieuwe collectie van de Adidas Superstar sneakers. Ontdek hier.

Prijs

De prijs zal waarschijnlijk niet (veel) verschillen van de originele prijs. Dus heb je tussen de €90 en de €125 over, dan kun je deze musthave sneakers met gemak kopen! De schoenen worden verwacht in maart 2015.

Get the look

Deze sneaker is wat moeilijker te combineren vanwege de felle kleur, wij adviseren je dan ook om de schoen te combineren met een simpele jeans of zwarte broek en een witte of zwarte top. Niet teveel poespas, want dan wordt het al gauw too much! 

Adidas Superstar sneaker x Pharrell Williams. Opnieuw ontwerpt Pharrell Williams een nieuwe collectie van de Adidas Superstar sneakers. Ontdek hier.

Tekst Karlijn van Mil