Zara trend 2014: Zeemanschique

Dat de matrozen look één van de modetrendsis van dit voorjaar zagen we al op de catwalk. Onder andere Kenzo, Olympia Le-Tan en Julien David gingen voor marine invloeden, de Bretonse streep en anker prints. Maar ook bij highstreet modeketen Zara is zeemanschique overgewaaid en spotten we deze trend dit seizoen volop in de rekken.

Zara trend

Zowel kleding als schoenen en accessoires zijn versierd met horizontale en verticale strepen. Denk aan combinaties als zwart/wit en donkerblauw/wit. Bij Zara zijn ze een expert in het kopiëren van de laatste trends en dit seizoen floreert ook de marine look bij de Spaanse modeketen. We zien in de nieuwe collecties zowel schoenen als tassen versierd met de Bretonse streep en ook kleding als jurkjes, rokjes, tops en leggings zijn versierd met gestreepte details. Een echte musthave dus in je garderobe voor komende zomer! Laat je inspireren en onthoud: duur hoeft deze trend niet te zijn!

Zara trend 2014: Zeemanschique. Alles over de Zara trend 2014: Zeemanschique. Bekijk hier de Bretonse streep verwerkt in schoenen en kleding.