Nike Air Force 1 sneakers: pretty in pink

Houd je niet zo van sport? En ben je geen sneakerdrager? Dan vragen we je toch om even naar deze Nike’s te kijken.

Cute

Deze Nike’s Air Force 1 leather high-top sneakers zijn allesbehalve lelijk. Sterker nog, deze Nike’s zijn mega-adorable! Van iriserend leer, heeft Nike eindelijk een vrouwvriendelijke sneaker gemaakt. De iconische sneaker uit 1982 is up to date, met zijn Velcro enkelband en transparante blauwe zool. Wie deze schoenen draagt zal in het middelpunt van de belangstelling staan. De Nike WMNS Air Force 1 Irisdecent Pearl is makkelijk te combineren, vanwege de roze gloed die de schoen geeft. Ook Givenchy’s Riccardo Tisci nam de Air Force 1 sneaker onder handen voor een nieuwe collectie, populair kun je de sneaker dus wel noemen!

Get the look

Sportief, als je hem combineert een coole denim: boyfriend broek, cigarette pants of gewoon skinny jeans. Maak je look niet te moeilijk: draag er iets wits boven, om te matchen met je schoenen. Denk aan een blazer of een lange vest. 

Nike Air Force 1 sneakers: pretty pink. Alles over deze te gekke Nike Air Force 1 sneakers: pretty pink. Laat je inspireren en shop deze musthave nu.

Ladylike

Ladylike, als je de schoenen draagt in combinatie met een rok. Het liefst een midi skirt, waarbij de benen nog zichtbaar zijn. Draag er een sweater overheen en je bent helemaal klaar voor een dagje shoppen!

Prijs

Voor 115 euro zijn deze pareltjes van jou.