Winter tip: Uggs ultra short

De winter is officieel begonnen, tijd om je allerdikste kleding en allerwarmste schoenen weer uit de kast te halen. Het is dus niet vreemd dat je in dit jaargetijde je Uggs weer uit de kast trekt, want hoe Ugg(ly) ze misschien ook zijn ze besparen je wel een stel koude voeten. Onze redactie spotte deze leuke mini Uggs gemaakt van fluweel. Deze Uggs Ultra short boots zijn voor de barre winterdagen ideaal om je voeten heerlijk warm te houden.

Winter tip: Uggs ultra short. Bekijk hier de leukste Uggs, wat vind je van deze te gekke paarse Uggs ultra short! Ideaal voor de koude winterdagen.

Kenmerken

De Classic Mini Velvet boots hebben een fluwele buitenkant, weer eens iets anders op het gebied van Uggs aangezien het materiaal vaak hetzelfde is (op de glitter Uggs na). De donkerpaarse kleur is bovendien ook leuk in combinatie met de lilapaarse binnenvoering. Deze mini’s kosten € 179 euro en zijn online verkrijgbaar via Mytheresa. Ben je al in het bezit van een aantal Uggs en wil je meer weten over het onderhoud hiervan? Klik dan hier. Meer weten over het schoonmaken van je Uggs? Bekijk de video dan hier.

Styling tips

Draag de boots met een skinny jeans en een lekker dik breisel, beanie en it-bag. De Uggs vallen normaal.