Musthave 2016: Bomberjasje + ripped jeans

Dat het streetstyle trendje de modeblogs domineert is inmiddels geen nieuws meer. Op je fashion bucket list mag daarom geen ripped jeans en bomberjasje meer ontbreken. Heb jij ze al in de kast hangen?

Het bomberjasje

Tegenwoordig kun je kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Maar je bent natuurlijk on trend als je dit seizoen gaat voor een bomberjacket met patches. Jawel plaatjes, applicaties en andere kleurrijke jaren 90 pads die we tegenwoordig overal spotten: op Insta en menig modesite is de bomber met hier en daar een plaatje erop razend populair. Een echte eyecatcher en een item dat je basic outfit compleet afmaakt. Of je nou gaat voor een simpele jeans, wit shirtje en een paar sneakers eronder. Je bent altijd spot on met een stoere bomber. Weten waar je deze musthave kunt shoppen? Klik dan hier voor meer info.

Bomberjasje met patches en applicaties in het legergroen. Shop dit stoere bomberjasje met pads en applicaties hier.

Ripped jeans

Wil je je outfit een echte upgrade geven? Ga dan voor een stoere bomber in combinatie met een ripped jeans. Gaten, scheuren, verfteksten: het kan allemaal! Je moet er natuurlijk wel een type voor zijn dus een combi voor de echte lefhebber. Een paar hakken eronder voor een chique twist en sneakers voor de casuals onder ons. De jeans van de onderstaande foto shop je bij Fashionjunks.

Gescheurde broek jeans met gaten en verf teksten. Ga voor een stoere gescheurde jeans voor de lente van 2016 een echte musthave.