Wannahave: Sophia Webster pumps

Voormalig assistente van top designer Nicholas Kirkwood weet maar al te goed wat de ladies mooi vinden. Een mix tussen kleur, ingewikkelde details en vakmanschap, dat zijn de schoenen van Sophia Webster. Deze designer weet iedere fashionista voor zich te winnen met haar fabulous schoenen collectie. Verwacht: schoenen met een caleidoscopisch en kleurrijk gehalte. Iedere shoejunk zou een schat van Sophia Webster in haar kast moeten hebben! Wij zijn dol op haar ontwerpen. Jij misschien ook wel! Bekijk hier de pumps voor de zomer van 2013. Een echte droom wannahave voor de garderobe  van elke vrouw.

Sophia pakt dit seizoen aardig uit. Naast echte statement shoes versierd met kleuren, kralen en andere tierelantijnen lanceert ze ook een hele simplistische lijn met pumps. Deze ‘court’ shoes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: neon geel, neon roze, donkerblauw, rosé goud, wit en metallic. Ideaal voor het werk of een chique diner. Deze puntschoenen zijn geheel in de stijl van 2013, aangezien puntneuzen terug van weggeweest zijn. De pumps hebben een hakhoogte van 9 cm. Ook zijn de pumps voorzien van een ‘kussentje’ voor extra comfort en bevatten ze een anti-slip zool. Dus ook tijdens een avondje stappen kun je deze high heels veilig dragen.  Hebben? Deze Lola pumps van Sophia Webster kosten € 290 euro en zijn verkrijgbaar via netaporter.com.

Sophia Webster

Sophia Webster studeerde aan de Royal College of Art Academy in Londen. Na het winnen van een design wedstrijd werkte ze als de design assistente van schoenenontwerper Nicholas Kirkwood. Daarna ging het heel snel. De modewereld noemt Sophia dé nieuwe ster designer en bestempeld haar als veelbelovend. Daarnaast zijn haar schoenen ook erg geliefd bij de celebs. Regelmatig paraderen designs van Sophia over de rode loper. Haar schoenen zijn opvallend, kleurrijk en bedoeld voor vrouwen die een statement willen maken.

Wannahave: Sophia Webster pumps. Alles over de high heels en pumps van Sophia Webster. Ontdek deze wannahave hier! Lees alles over pumps en high heels!