Valentino Studded patent-leather pumps

Deze studded patent leather pumps van modehuis Valentino zijn erg speciaal aangezien elke stud handmatig erop is gezet. Bovendien hebben deze high heels heel wat voordelen voor elke vrouw. De puntneus zorgt voor het langer doen lijken van de benen en het enkelbandje zorgt voor extra stevigheid tijdens het lopen.

Valentino fever

Ook bij de celebs vallen deze pumps van Valentino in de smaak. Zo werden Kim’s moeder Kris Jenner en zus Kourtney Kardashian al eerder gespot met een paar studded pumps van het Italiaanse modehuis en zijn bloggers en stylisten dol op dit kittige hakje van Valentino. Met een hakhoogte van 10 centimeter zijn deze schoenen toegankelijk voor heel wat vrouwen: niet te hoog en niet te laag tenzij je nooit hakken draagt.

Valentino Studded patent-leather pumps. Alles over Valentino pumps. Lees alles over het razend populaire Studded patent-leather model hier. Ontdek nu!

Waar te koop?

Hebben? Deze fabulous shoes kosten €670 en zijn online verkrijgbaar via Netaporter.com. Goed om te weten: de pumps vallen klein. Geadviseerd wordt om een halve maat groter te nemen dan normaal. Heb je dus normaal maat 38, ga dan voor 38,5.