Wannahave: Gele pumps van Boohoo

Heb jij al last van lente kriebels? Bij webshops als Boohoo.com zijn ze al helemaal in de voorjaarsstemming. Drukke bloemenprints, felle kleuren en glitters & glimmers behoren tot de lente collectie van 2014. Ook op het gebied van pumps, stiletto’s en andere schoenen pakt de online highstreet webshop flink uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze gele pumps voorzien van zilveren metallic details voor een leuk prijsje.

Gele pumps

Boohoo.com heeft een diverse collectie als het op schoenen aankomt. Dit seizoen zien wel wedges, stiletto’s, cut out boots, gladiator sandalen en sexy pumps. Vooral die laatste zijn flink vertegenwoordigd in de collectie. Ons oog viel op deze gele sexy & sophisticated ‘strappy’ heels. Voorzien van een punt en zilveren metallic bandjes, met deze ‘Carrie Metallic Multi Strap Heels’ maak je zeker een statement. Verkrijgbaar in het geel en wit. Prijs €45.00. Maar wees er snel bij want op =op. 

Wannahave: Gele pumps van Boohoo. Bekijk hier fabulous gele pumps van Boohoo.com voor de lente van 2014. Betaalbaar en fashionable tegelijk. Ontdek nu.