Wannahave: footwear van Swedish Hasbeens

Schoenen van Swedish Hasbeens worden handgemaakt met het vakmanschap van vroeger. Voor de footwear worden natuurlijke materialen gebruikt als hout, natuurlijk leer en rubber. Daardoor heeft elk paar HasbeeWannahave: footwear van schoenenmerk Swedish Hasbeens. Bekijk hier de footwear van schoenenmerk Swedish Hasbeens. Ontdek deze wannahave hier!ns een natuurlijk uniek uiterlijk. Je kiest als het ware je eigen persoonlijke paar schoenen dat met de tijd een eigen gezicht krijgt.  Het hout varieert in kleur, het natuurlijk leer heeft haar eigen patroon, kleur en dikte en wordt donkerder naarmate je het langer draagt. De rubber zolen zijn flexibel en toch stevig en gaan lang mee. Een echte wannahave wat ons betreft!

Swedish Hasbeens 

Al deze ingrediënten maken de Swedish Hasbeens “toffels” (klompen) tot een fantastische schoen, comfortabel om te dragen en met een heel veel looks. Naast schoenen produceert Swedish Hasbeens ook hele leuke tassen , riemen en handschoenen.

Celebs

De muiltjes van Swedish Hasbeens zijn ook geliefd bij verschillende A-list sterren. Zo werden Jessica Simpson en niemand minder dan Sarah Jessica Parker al gespot op de comfortabele klompen. SJP bezit maar liefst meerdere schoenen van de houten klompen. Ook weet ze maar al te goed hoe ze deze schoenen moet matchen bij haar outfit.

Zomer 2013

De nieuwe lente/zomer Call of the Wild 2013 collectie Hasbeens bevatten een aantal interessante toevoegingen aan het klomp uiterlijk. De Call of the Wild straalt een subtiele vintage look uit afkomstig uit de jaren 30 in een modern jasje van nu.

ModellenWannahave: footwear van schoenenmerk Swedish Hasbeens. Bekijk hier de footwear van schoenenmerk Swedish Hasbeens. Ontdek deze wannahave hier!

In de special “Debutant” range vallen de Ornament en de Papillon op met de karakteristieke Swedish Hasbeens elementen maar dan met een lagere flatform tong en kleine subtiele verschillen.

De Papillon 

Van natuurlijk leer gemaakt wat met de tijd soepeler wordt en zich aan je voet aanpast zodat het perfect past.  Met een hiel van 4,7 centimeter heeft de Papillon een lage zool die comfortabel is voor de voet en voor het afleggen van lange afstanden. De Papillon is leverbaar in verschillende kleuren zoals geel, zwart, rood (zie foto) en groen.

De Ornament

Een schoentje uit de Debutant collectie voor de zomer. Of je nu over het strand slentert of in het vliegtuig zit naar je vakantie bestemming, de ornament straalt vrouwelijkheid uit. Met natuurlijk leer wat er met de tijd steeds beter gaat uitzien een eigen gezicht krijgt. Leverbaar in 6 kleuren waaronder wit (zie foto)

Wannahave: footwear van schoenenmerk Swedish Hasbeens. Bekijk hier de footwear van schoenenmerk Swedish Hasbeens. Ontdek deze wannahave hier!

Verkooppunten

Heb je zin gekregen om eens een paar Swedish Hasbeens in je handen te hebben en de natuurlijke schoonheid te bewonderen? Bezoek dan eens een van de onderstaande winkels.

Breda:  Ocen, Wilhelminasingel 1 A

Amsterdam: De Bijenkorf

Den Haag:  Wwen, Prinsestraat 70

Utrecht: Transit, Twijnstraat 36

 Wannahave: footwear van schoenenmerk Swedish Hasbeens. Bekijk hier de footwear van schoenenmerk Swedish Hasbeens. Ontdek deze wannahave hier!