Trends 2014 mode: Wit, simpel & elegant

Verfrissende items die elke vrouw nodig heeft voor aankomende lente. De trends van 2014 zijn zoals elk jaar het geval divers en veelzijdig. Toch zijn er altijd een aantal trends die extra opvallend zijn, één daarvan is de all white everything hype. Alsof je naar Sensation gaat maar dan overdag. Helemaal in het wit gekleed is een trend die we dit seizoen veel gaan zien. Ideaal voor de zomer, maar ook in de winter kun je bepaalde items heel goed combineren met andere basiskleuren als zwart en donkerblauw.

Wit

Wit is eigenlijk geen modekleur, komt elk seizoen terug en is niet aan trends onderhevig. Maar een gehele witte look is wel iets dat dit jaar erg veel opduikt. Gespot op de catwalk bij de luxe modehuizen én bij fast fashion ketens als Zara en H&M. Wit is fris, elegant en bovendien veelzijdig,

Schoenen en accessoires

Ook op het gebied van schoenen en accessoires zien we de kleur wit overal opduiken. De witte pump was vorig jaar een grote hit, maar nu zien we ook sneakers, slippers en sandalen gekleurd in het wit. Onder andere Tabitha Simmons, Chloé en Pedro Garcia gaan voor witte schoenen. Naast schoenen zien we ook tassen in vijftig tinten wit. Onder andere gespot bij Miu Miu, Givenchy en Fendi. 

Trends 2014 mode: wit & simpel. Alles over de trends 2014 mode. De nieuwe schoenen zijn wit, simpel en sophisticated met een touch van de toekomst.

Foto: Zara