Nieuwe shoes United Nude!

We kennen United Nude allemaal van de schoenen met architectonische kenmerken. Ze doen je denken aan de toekomst van fashion en wat ons nog allemaal te wachten staat. In het kader van United Nude’s ontwerpen en visie maakte designer Zaha Hadid een schoen die precies in het straatje past van het futuristische label.

De schoenen bestaan uit een mix van metallic verchroomd vinyl rubber dat is afgemaakt met fluweel nappaleder en een platform heel gemaakt van fiberglas. Een echt experiment kun je het dus wel noemen!

De samenwerking met United Nude herinterpreteert de typische kenmerken van de klassieke schoen door steeds maar weer opnieuw de grenzen op te zoeken. Dat dit een innoverend ontwerp is, is dan ook een feit!

De schoenen zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren: zwart, zilver, brons en goud in de maten 35 t/m 40. Goedkoop zijn ze niet! Voor dit iconische ontwerp betaal je maar liefst $2000 dollar! Omgerekend zo’n €1550 euro. Een behoorlijke hap uit je portemonnee, maar dan heb je ook wat.  De schoenen zijn verkrijgbaar in geselecteerde winkels waaronder Parijs en de online shop van United Nude vanaf vandaag.