Mytheresa sale: luxe met korting

Bij Mytheresa.com, één van de tegenhangers van Netaporter, kun je momenteel genieten van flinke kortingen op merken als Jimmy Choo, Alexander Wang, Kenzo, Lanvin en meer! De luxe webshop heeft net als Netaporter de meest luxe en mooiste merken in het assortiment. Mocht je dus op zoek zijn naar een bepaald designer item. Vergeet dan niet even te surfen naar Mytheresa.

Mytheresa sale: luxe met korting. Shop de meest bekende en luxe designers in de Mytheresa sale. Kortingen tussen de 50% en de 70%. Ontdek nu!

2 soorten uitverkoop

Bij Mytheresa lopen de kortingen op tot wel 50%. Je kunt kiezen uit twee soorten uitverkoop, namelijk de Winter Sale en de Best of the Rest sale. De Winter Sale gaat om alle items van afgelopen winter met korting en de Best of the Rest sale betreft items van oudere collecties met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. Je kunt kiezen uit kleding, schoenen, tassen en accessoires. Dus ben je gek op designer stukken, maar laat je portemonnee het gewoon niet toe? Sla dan nu je slag bij Mytheresa! Het voordeel van de Best of the Rest sale is dat je momenteel lente/zomer seizoen items kunt kopen tegen fikse korting.  En aangezien we richting het voorjaar gaan, is hier een kijkje nemen zeker de moeite waard.

Mytheresa sale: luxe met korting. Shop de meest bekende en luxe designers in de Mytheresa sale. Kortingen tussen de 50% en de 70%. Ontdek nu!

Beeld: Mytheresa.com